Praktische hulp bij het maken van keuzes in het leven, dat is het Werkboek LEEF!. Ander werk, wel of niet verhuizen, een studie, pensionering, daten of niet? Vragen en onzekerheden genoeg. Het werkboek LEEF! is een handige manier om jezelf onder de loep te nemen, stapsgewijs een afgewogen besluit te nemen en de juiste keus te maken.

Leven is kiezen. Vaak gebeurt dat onbewust (gelukkig, anders zouden we het niet volhouden!). Keuzes kunnen ongemerkt en onbedoeld leiden tot eenzaamheid. Waar het om gaat is dit: jij moet weten wat voor jou goed is, wat voor jou werkt. Jouw opdracht is: ken jezelf, leer de dingen te herkennen die jou een positief resultaat geven. Het werkboek leef! helpt bij het maken van de juiste keuzes.

Het werkboek LEEF! wordt gebruikt in re-integratietrajecten, levensloopbegeleiding en transitiecoaching. Het is een programma dat blijven hangen in eenzaamheid helpt voorkomen. Niet te koop voor particulieren. Wilt u zelf met een programma aan de slag, gebruik dan het Werkboek Creatief Leven.